Schoonheidsspecialiste voor HydroPeptide - Beauty Trend Skin Solutions

T: 06 - 30731074
Beauty Trend Skin Solution
Glinkastraat 257 - Almere
Ga naar de inhoud

HydroPeptideBestrijd de tekenen van huidverhoudering
De huidcoaches van BeautyTrend geven je met HydroPeptide® een behandeling die niet alleen ontspannend is, maar vooral direct zichtbaar resultaat geeft. Huidverbetering met HydroPeptide® bestrijdt de tekenen van huidveroudering en is daarnaast aangepast aan de specifieke eisen van jouw huid.

De behandeling wordt individueel aangepast aan jouw huid en wensen. Of je nu een vette huid hebt, pigmentvlekjes, een gevoelige huid of een rijpere, doffe huid: al na één behandeling is je huid gladder, zachter en egaler. Met HydroPeptide® pak je, door middel van Epigenetica, de oorzaak van jouw huidproblemen aan, waardoor je langdurige blijvende resultaten verkrijgt. Fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

Je loopt het instituut uit met een jongere, zachtere, frisse en stralende huid. Dat levert ongetwijfeld complimentjes op!

WAUW-EFFECT
Heb je binnenkort een feest of belangrijke presentatie, of wil je graag de mooiste versie van jezelf zien? Vraag je huidcoach wat een kuur HydroPeptide® inhoudt. Deze kuur geeft je huid een ware anti-aging boost en herstelt de huid na een periode van stress of ziekte.

Voor een blijvend resultaat raadt je huidcoach je graag de juiste HydroPeptide® producten aan voor thuisgebruik.

Wist jij dat het resultaat 80% thuis wordt verkregen? Alleen al door de HydroPeptide® producten thuis te gebruiken, verkrijg je al zichtbare resultaten.

Wil jij ook dat wauw-effect? Maak dan nu een afspraak.

De HydroPeptide producten zijn tevens online te bestellen via de webshop.

Resultaten HydroPeptideOver Peptiden
HydroPeptide® is de marktleider op het gebied van peptiden. Peptiden zijn celboodschappers. Het zijn hele kleine moleculen die de huid goed kan opnemen. Door middel van Epigenetica pakken de peptiden de oorzaken van de problemen aan. De peptiden geven de huid signalen om de hydratatie te verbeteren en bouwstoffen aan te maken die de huid verstevigen, ze zetten positieve punten aan en reguleren het negatieve. Zo verminderen lijntjes en rimpels zienderogen. De huid krijgt haar natuurlijke gloed terug en ziet er jaren jonger uit. HydroPeptide® gebruikt meer dan 70 verschillende soorten peptiden in combinatie met botanische groeifactoren, botanische stamcellen, vitaminen en anti-oxydanten, triple hyaluronzuur, pro biotica en natuurlijke huidverhelderaars. Deze slimme mix van peptiden in hoge concentraties zorgt voor geweldige resultaten. Daarom staat HydroPeptide® in de top 5 van beste anti-aging merken. Dit exclusieve merk wordt alleen in professionele instituten verkocht.    

Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
* na 18.00 uur alleen op afspraak
** alleen op afspraak
AANMELDEN NIEUWSBRIEF


Naam
E-mail
Beautytrend Skin Solution Almere @ 2024
Volg ons op
gesloten
11.00 - 20.00 *
10.00 - 19.00 *
11.00 - 20.00 *
11.00 - 20.00 *
10.00 - 18.00
12.00 - 18.00 **
E-mail
CONTACT INFO
Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
Terug naar de inhoud