Beauty Trend - uw schoonheidssalon in Almere voor HydraFacial - Beauty Trend Skin Solutions

T: 06 - 30731074
Beauty Trend Skin Solution
Glinkastraat 257 - Almere
Ga naar de inhoud

HydraFacial
Hydrafacial is de absolute winnaar op het gebied van huidverbetering. De behandeling combineert een gepatenteerde en geavanceerde technologie om de gezondheid en uitstraling van de huid te verbeteren. Samen met de beste voedende ingrediënten garandeert HydraFacial jou in 30-60 minuten ”The best skin of your life”.

De behandeling is pijnloos, geeft geen irritatie of vervelling. Eveneens geschikt voor zowel mannen als vrouwen en iedere huidleeftijd.

Hoe werkt HydraFacial?
De HydraFacial behandeling bestaat uit 3 tot 5 stappen om de huid in een optimale gezondheid te krijgen.

Reiniging & Peeling
Creëer een nieuwe huidlaag met een zachte en ontspannende dieptereiniging.

Extracties & Hydratatie
De poriën worden pijnloos en diep gereinigd. Tegelijkertijd wordt de huid gevoed met vocht-herstellende ingrediënten die de huid intens hydrateert.

Voeden & Beschermen
Tijdens de laatste stap wordt de huid verzadigd met antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden om de huid te voeden, beschermen en een gezonde glow te realiseren.

*De HydraFacial behandeling kunnen we nog luxer en effectiever maken door de toevoeging van LED lichttherapie, boosters met intensieve werkstoffen en lymfedrainage.
De Perk booster is een extra toevoeging voor het behandelen van de huid rond de ogen en de lippen.

Waarvoor is HydraFacial geschikt?
De behandeling werkt preventief voor het behoud van een mooie, gezonde en stralende huid en bij zichtbare tekenen van onderstaande items. De behandeling is geschikt tijdens ieder seizoen en past bij ieder huidtype.

We behandelen:
Rimpels of fijne lijntjes: Natuurlijk hyaluronzuur en peptiden vullen rimpels op met vocht. Het herstel van collageen wordt gestimuleerd.
Slappe huid of vale teint: Sterke antioxidanten zorgen ervoor dat de huid elastine en collageen aanmaakt. De huid wordt jeugdiger, strakker en stralender.
Pigmentvlekken of verkleuringen: De peeling zorgt voor een verwijdering van dode huidcellen. Tegelijkertijd wordt de eigen celdeling geactiveerd en zullen pigmentvlekken geleidelijk verminderen.
Acne, acnelittekens of grove poriën: De poriën worden gezuiverd, bijvoorbeeld met salicylzuur. De huid zal rustiger worden en zich herstellen. Roodheid en irritatie zullen verminderen evenals kans op ontstekingen of verstoppingen.

Algemene vragen

Voor wie is HydraFacial geschikt?
De behandeling is geschikt voor ieder huidtype & iedere huidleeftijd! Voor iedereen die zijn of haar huid in een optimale huidconditie wil krijgen of houden. Zelfs de meest gevoelige huid kan de behandeling verdragen. Ook onder de mannen is het een erg populaire behandeling.

Mag ik in de zon na een HydraFacial behandeling?
De HydraFacial kan op iedere dag van het jaar, ook in de zomer! Bescherm de huid wel altijd goed met een beschermingsfactor (SPF).

Kan de behandeling gecombineerd worden met een filler of laserbehandeling?
Ja, dit is zeker te combineren. De HydraFacial mag kort voor een filler behandeling gedaan worden. Daarna is het raadzaam 10-14 dagen te wachten.
Na een laserbehandeling moet de huid eerst geheel hersteld en genezen zijn.

Heb ik na de behandeling een hersteltijd / ben ik direct weer toonbaar?
Je kunt direct de dagelijkse bezigheden oppakken na de Hydrafacial. De huid is goed beschermd en zal er alleen maar beter uit zien. Het is mogelijk dat de huid wat rood gekleurd is na de behandeling.

Kan ik de HydraFacial combineren met andere behandelingen?
Dat kan zeker! De HydraFacial kan een mooie combinatie zijn met bijvoorbeeld Needling en LPG Endermologie.

Ik gebruik producten met Retinol / Vitamine A, mag ik de HydraFacial ondergaan?
Om irritatie van de huid te voorkomen kun je het beste drie dagen voor en drie dagen na de behandeling even stoppen met het product. Na drie dagen kun je weer verder met de dagelijkse huidroutine.

Wat kan ik thuis doen om het resultaat van de behandeling te ondersteunen?
• De huid dient altijd goed te worden beschermd tegen de zon. Gebruik dus altijd een juiste beschermingsfactor (SPF).
• Gebruik de door ons geadviseerde thuisverzorging welke aansluit bij de huidwens, huidconditie en het seizoen.
• Met onze producten ondersteun je de huidconditie optimaal van binnenuit.
• Drink voldoende water, eet veel groente, fruit en vezels en zorg voor voldoende beweging.

HydraFacial behandelingen

Huidinstituut Beauty Trend biedt verschillende HydraFacial behandelingen. Naast de basisbehandeling zijn er verschillende opties om de behandeling te personaliseren en intenser te maken. Door het toevoegen van boosters met intensieve werkstoffen, LED lichttherapie en/of lymfedrainage kunnen we gericht werken op de besproken huidwens of huidprobleem.

Onze verschillende HydraFacial behandelingen:

HydraFacial De Luxe+
Deze effectieve behandeling omvat alle essentiële onderdelen van de HydraFacial. Daarnaast worden specifieke huidproblemen aangepakt met de toevoeging van een booster naar keuze. Deze booster pakt intensief specifieke huidwensen en/of huidproblemen aan. De HydraFacial De Luxe wordt afgesloten met LED lichttherapie.

HydraFacial Platinum
De ultieme HydraFacial ervaring! Het detox-proces begint met lymfedrainage. De volgende stap is de HydraFacial Signature, het diep reinigen, peelen, verwijderen van onzuiverheden, voeden en hydrateren van de huid. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een luxe booster naar keuze. De HydraFacial Platinum wordt afgesloten met LED lichttherapie.  

HydraFacial Signature
Reinigt diep, extraheert en hydrateert de huid intensief met behulp van serums vol met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.

HydraFacial hals & decolleté
Een HydraFacial Signature voor de hals en het decolleté inclusief een bijpassende booster.

Na de behandeling

Na de HydraFacial behandeling is het resultaat direct zichtbaar. De huid laat een directe glow en een gezonde uitstraling zien.

De unieke glans en hydratatie zullen ongeveer een week actief aanhouden. De huidverjonging die in gang is gezet houdt veel langer aan. De productie van collageen en elastine houdt nog drie maanden lang aan en ook het verouderingsproces vertraagt.

Om het resultaat te verlengen en optimaal voor de huid te zorgen is het raadzaam de door ons geadviseerde thuisverzorging te gebruiken.

Wanneer kan de HydraFacial behandeling herhaald worden?
Een maandelijkse behandeling wordt aanbevolen om de huid in optimale gezondheidsconditie te houden.

Eén behandeling volstaat al voor het verbeteren van de fijne lijntjes, rimpels, hyperpigmentatie, acne en een vette huid. Met verdere maandelijkse Hydrafacial-behandelingen wordt het resultaat beter en mooier.
De kracht zit uiteindelijk wel in de herhaling.

Wist je dat?
HydraFacial naast zeer effectief ook een uitermate ontspannende behandeling is.

De huid een ware verjongingskuur ondergaat en dit via een natuurlijke, aangename en snelle manier.

HydraFacial de meest geliefde behandeling is voor een feest, rode loper moment of bruiloft.


    


Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
* na 18.00 uur alleen op afspraak
** alleen op afspraak
AANMELDEN NIEUWSBRIEF


Naam
E-mail
Beautytrend Skin Solution Almere @ 2024
Volg ons op
gesloten
11.00 - 20.00 *
10.00 - 19.00 *
11.00 - 20.00 *
11.00 - 20.00 *
10.00 - 18.00
12.00 - 18.00 **
E-mail
CONTACT INFO
Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
Terug naar de inhoud