Uw schoonheidsspecialiste voor Cosmelan Peel behandelingen. - Beauty Trend Skin Solutions

T: 06 - 30731074
Beauty Trend Skin Solution
Glinkastraat 257 - Almere
Ga naar de inhoud
Cosmelan Peel Revolutionaire behandeling tegen pigmentvlekken
Hyperpigmentatie is de versterking van de natuurlijke kleur van de huid. Veroudering van de huid, veroorzaakt door systematische blootstelling aan de zon, vlekken in het gezicht door overmatige pigmentatie en, in het algemeen, door melanine veroorzaakte onvolkomenheden, vormen tegenwoordig een steeds groter probleem. “Donkere vlekken”, vooral op handen en gezicht, zijn een van de grootste esthetische problemen van de hedendaagse mens. Het verwijderen van de onesthetische huidvlekken en herstel van de zachtheid van de huid, waardoor de glans terugkeert, is alleen mogelijk met een behandeling die direct effect heeft op het onderhuidse vormingsproces van het pigment (melanine).
Donkere plekjes op de huid hebben twee hoofdoorzaken: genetisch en niet-genetisch. Genetische oorzaak is gerelateerd aan genetische of erfelijke aanleg. De niet-genetische oorzaken zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de intensiteit en frequentie in huidgebieden die zijn blootgesteld aan de zon en andere omgevingsfactoren. Deze factoren stimuleren plaatselijke melanogenese. Dit leidt tot melanistische vlekken in de opper- en/of de lederhuid.

Behandeling
Het Cosmelan-masker wordt opgebracht. Na 6 tot 12 uur verwijdert u thuis zelf het masker door met een koud compres voorzichtig het gezicht schoon te deppen. Nadat het masker is verwijderd, is het gezicht meestal rood en kan het jeukerig aanvoelen.
U krijgt de Cosmelan Maintenence thuisverzorgingscréme (Dit is een minder sterke versie van het Cosmelan-masker). Iedere keer, voordat u Cosmelan M gebruikt, moet het gezicht worden gereinigd. U dient Cosmelan M in een dunne laag op het hele gezicht aan te brengen. Daarover heen brengt u de Hydra vital K crème aan, een superhydraterend product. Overdag brengt u uiteraard de bijbehorende Sunblock aan.
Breng in de eerste week de crème drie keer per dag op, vervolgens in de tweede en derde week twee keer per dag en vanaf de vierde week een keer per dag. Bij ernstige pigmentatie of melasma is het aan te bevelen de Cosmelan M thuisverzorgingscrème in ieder geval een jaar te gebruiken.


De behandeling veroorzaakt geen enkele vorm van pijn en bestaat uit de volgende fasen:
Reinigen van de huid
Aanbrengen van een ontvettingsoplossing
Aanbrengen van een mosterdkleurig gezichtsmasker
Na deze fases wordt er afhankelijk van uw huid besproken wanneer u het gezichtsmasker mag verwijderen – normaal gesproken is dit na ongeveer 6 tot 12 uur.

Let op: u zult ons instituut met het gezichtsmasker op verlaten. Om die reden is het verstandig te zorgen voor een geschikt vervoermiddel naar huis.

De Cosmelan-behandeling is zeer effectief, maar het is belangrijk dat u zich zowel voor het welslagen van de behandeling als voor uw veiligheid aan het ‘thuisverzorgingsprogramma’ houdt.
Thuis kunt u op aangegeven tijdstip het gezichtsmasker met water verwijderen
Nadat u het gezichtsmasker hebt verwijderd, moet u de Cosmelan crème aanbrengen
Daaroverheen de Hydra vital K crème en de Sunblock
De regelmaat en duur waarmee u Cosmelan M moet gebruiken, is afhankelijk van uw pigmentatie en huidtype.

Prijs
Behandeling , cosmelan 2 creme en hydra vital factor k crème totaal € 550,-.

                         


Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
* na 18.00 uur alleen op afspraak
** alleen op afspraak
AANMELDEN NIEUWSBRIEF


Naam
E-mail
Beautytrend Skin Solution Almere @ 2023
Volg ons op
gesloten
11.00 - 20.00 *
10.00 - 19.00 *
11.00 - 20.00 *
11.00 - 20.00 *
10.00 - 18.00
12.00 - 18.00 **
E-mail
CONTACT INFO
Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
Terug naar de inhoud